Sunday, November 16, 2008

Amazing man, You



To : My Hubby =)

I never thought I'd be where I stand
It was only in dreams where I could hold your hand
I never thought that you'd be my man
I never thought I could, or would, or can

It's the things you do that make me wonder how
How we made it through
How it could be you
To love me...

And as I lie here, sitting in my bed
Listening to you breathe close to my head
I smile, I sing, I thank God you're with me
And pray that it'll last for eternity

You make me feel loved, in so many ways
You make me smile each and every day
You care for me, you listen, you're always here for me
And in return everything you are to me, I wanna be

Thank you for the good times
And even for the bad
Thank you for understanding
Everything I am

I know it's hard sometimes
But you always get me through
It's amazing what love can really do

Sunday Life

ZZZ...memang boring tau hari ni...Ingatkan ptg ni nak gi tengok Madagascar 2.dah terbayang2 lagu I like to move it..move it..hehe..tapi akhirnya tak kesampaian.Online booking dah fully booked.Ajak abg keluar ke Megamall,dia malas katanya.Alasan dia,nanti sampai sana pun takde tiket...eeeiii geram betullah!!

Ok jom layan..youtube I like to move it..Madagascar nih..so cute betullah!

Saturday, November 15, 2008

Sunday Nite

Akhirnya petang tadi berjaya jugak mengemas dapur n lipat kain..baru sebentar td lak telah datang kerajinan aku untuk menukar cadar baru..hehe...sweet!

Abang sampai rumah dlm pukul 6 ptg..sepat sampaikan gosip pd abang..Oh ya..Sekrang ni dia addicted betul dgn online game baru dia tu..eeeii...bosan gila...ntah camne dia leh terlekat dgn game tu...dah la x best..aku pun tak tergerak ati nak mencuba main...if not lain2 game ada gak terpengaruh sikit2..Tapi yg ni..langsung tak menarik minat..

Sambil layan laptop ni,skrg tgh tuning on tv3..kisah perkahwinan kontrak tanpa cinta btw umie aida n fahrin..wah...so sweet tu..mcm romantis je fahrin..heh..Tapi terfikir gak..yelah zmn skrg kan..terlampau moden..and aku yakin dis story must be exist kat luar sana tuh...

kla...cancincau...


Quotes Myspace Comments
MyNiceSpace.com

Saturday Life

Suppose harini plan nak ke ofis coz rasa boring duduk rumah sorang2.End up,lepas bgn pg tadi, rasa malas yg amat.My abang,pagi2 dah keluar gi kursus menembak.Serius bosan gak.On tv,well just tengok ulangan af3..Sensitif pulak tiba2 bila tengok si marsha n amylea perform.Marsha quite good sing along with piano..memang berbakat lah dia ni..Lagu dia bawa tadi My Destiny...so..bila dengar je dia nyanyi n hayati lagu tu.hehe automatik teringat my abang..huhu..sure orang kata jiwang ni...Lagi satu,bila time amylea menyanyi lagu hati ini telah dilukai ..suara latarnya pulak oleh felix..memang si amy ni bawa penuh emosi...sampai tiba2 aku rasa ada air hangat mengalir dr mata ni..hehe..tapi memang power pun..coz..ada setengah audience pon menangis sama...termasuk si aznil nawawi gak tuh..

hai...kemalasan menjadi2 lately ni.kain dari ampaian selonggok tak terlipat lagi tu..dapur pun rasa mcm semak je..nak kena bagi kemas balik...hmm..kene motivatekan diri jugak nih...Abang balik dalam pukul 6..Sempat algi nak kemas2 umah ni...Tapi keje2 berat takleh buat lagi ni...

Enuf for my first posting.Nanti2 lah, kalau ada mood lagi baru update...